Apariție editorială a IPC: Materialele simpozionului naţional de etnologie „Tradiţii şi procese etnice”, Ediţia 1-a

Stimați vizitatori ai paginii IPC vă propunem atenției Materialele simpozionului naţional de etnologie „Tradiţii şi procese etnice”, Ediţia 1-a.

Volumul de faţă apare în baza materialelor Simpozionului Național de Etnologie: Tradiții și procese etnice, care s-a desfășurat la data de 6 octombrie 2020, în cadrul Institutului Patrimoniului Cultural și a fost dedicat valorificării și promovării patrimoniului cultural naţional și tradițiilor etniilor conlocuitoare.

Simpozionul a reunit oameni de știință, cercetători cu reputație din mai multe instituții de cercetare și învățământ superior atât din țară, cât și de peste hotare. Manifestarea ştiinţifică a constituit un bun prilej de comunicare între cercetători, schimb de idei, împărtășirea experienței acumulate, dar și a rezultatelor cercetărilor realizate în acest an.

Acest volum este adresat cadrelor didactice, cercetătorilor ştiinţifici, studenţilor ciclului I – licenţă, ciclului II – masterat, ciclului III – doctorat în etnologie, antropologie şi folclor.  El va fi util, de asemenea, celor care urmează cursuri opţionale şi facultative, celor care vor alege ca subiect pentru lucrările de diplomă studii aplicate în aceste domenii, precum și tuturor celor interesaţi de importanţa educa- ţiei etnologice, antropologice şi culturale în contextul valorilor societăţii moderne.

Materialele simpozionului naţional de etnologie „Tradiţii şi procese etnice”, Ediţia 1-a, 6 octombrie 2020. coordonator: Natalia Grădinaru. Chişinău : Institutul Patrimoniului Cultural, 2020 (Tipogr. „Grafema Libris”). – 310 p.

ISBN 978-9975-52-221-2

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download