Felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Științei pentru Pace și Dezvoltare

Stimati colegi,

Comunitatea academică mondială marchează în fiecare an, pe data de 10 noiembrie, Ziua Internațională a Științei pentru Pace și Dezvoltare, proclamată de UNESCO la 2 noiembrie 2001, în cadrul celei de-a 31-a sesiuni a Conferinței generale.

Ziua profesională este un bun prilej de a reafirma nobila și responsabila misiune a științei în societate ca focalizator de energii pe segmentul cunoașterii și al progresului social.

Actualmente, Institutul Patrimoniului Cultural este un centru important al rețelei de cercetare în domeniul culturii materiale și spirituale a Republicii Moldova, capital de încredere pe care l-a acumulat în timp, permițând să se implice cu credibilitate și profesionalism într-o amplă tematică de cercetare științifică de interes național.

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaţionale a Ştiinței pentru Pace și Dezvoltare, aducem felicitări tuturor angajaților Institutului Patrimoniului Cultural, însoțind mesajul nostru cu sincere urări de sănătate și succese pe tărâmul cunoașterii!

Vă dorim mulți ani, putere de muncă, proiecte ambițioase, împliniri în activitatea profesională, iar actul cercetării și vocaţia să vă însoțească și să vă consolideze în continuare întru promovarea valorilor științei în comunitatea noastră profesională şi în societate.

Cu prețuire,

Consiliul de amdinistrare al Institutului Patrimoniului Cultural